Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Mohamed Salah şi-a găsit cu greu cuvintele după ce Liverpool a ratat calificarea pentru Liga Campionilor: ”Am avut tot ce ne trebuia!”

Liverpool Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21136280/1/salah-2023.jpg

Imediat ce eşecul lui Liverpool de a se califica în Liga Campionilor a fost oficializat joi seară, atacantul echipei Reds, Mohamed Salah, şi-a împărtăşit dezamăgirea cu fanii.

Manchester United a pus capăt speranţelor lui Liverpool, actualmente pe locul 5 în Premier League, asigurându-şi calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor, prin victoria cu 4-1 în faţa lui Chelsea, joi seara (City, Arsenal şi Newcastle erau deja calificate). "Sunt absolut devastat", a declarat atacantul echipei Reds, Mohamed Salah, într-un mesaj postat pe Twitter.

”Am avut tot ce ne trebuia!”

El a adăugat: "Nu există nicio scuză. Am avut tot ce ne trebuia pentru a ne califica şi am eşuat. La Liverpool, calificarea în competiţie este minimul necesar. Îmi pare rău, dar este prea devreme pentru un mesaj optimist. V-am dezamăgit şi ne-am dezamăgit pe noi înşine".

Liverpool joacă duminică ultimul meci al sezonului la Southampton.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele