Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Mourinho deplânge accidentarea lui Spinazzola la EURO 2020. "Este o pierdere teribilă pentru Italia, dar imaginaţi-vă ce pierdere este pentru mine"

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 5 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20276509/1/profimedia-0619283519.jpg

Noul antrenor al echipei AS Roma, portughezul Jose Mourinho, a deplâns accidentarea fundaşului lateral stânga italian Leonardo Spinazzola la EURO 2020. Spinazzola nu va putea juca în următoarele şase luni.

Leonardo Spinazzola (28 de ani) a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în meciul câştigat de "Squadra Azzurra" cu Belgia, scor 2-1, în sferturile de finală ale EURO 2020.

Marţi, 6 iulie, Italia înfruntă Spania, la Londra, în semifinalele Campionatului European. Selecţionerul Roberto Mancini nu poate miza pe doi fundaşi de bandă, Alessandro Florenzi şi Leonardo Spinazzola.

“Este o pierdere teribilă pentru Italia, dar imaginaţi-vă ce pierdere este pentru mine, care nu-l voi avea la dispoziţie timp de aproximativ şase luni. Emerson Palmieri (Chelsea, înlocuitorul său la echipa naţională) este un bun jucător, cu experienţă. Dar Spinazzola a jucat de o manieră incredibilă de la debutul EURO 2020. Suntem dezolaţi că l-am pierdut pe Spinazzola pentru startul sezonului, dar acesta este fotbalul şi trebuie să fim pregătiţi să începem antrenamentele”, a spus Jose Mourinho, pentru TalkSport.

Jose Mourinho, fostul antrenor al lui Tottenham, revine în Italia după 11 ani de la tripla reuşită cu Inter Milano - Liga Campionilor, Serie A şi Cupa Italiei. În sezonul trecut, AS Roma s-a clasat pe locul 7 în Serie A.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele