Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

NEWS ALERT | Edi Iordănescu, ofertat de un club calificat în primăvara europeană!

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21543493/1/antrenament-romania-inaintea-meciului-cu-israelul-preliminarii-euro-2024-12-11-2023-1.jpg

Edi Iordănescu a reuşit să califice naţionala României la Campionatul European, după o pauză de opt ani. În ciuda acestei performanţe, viitorul selecţionerului este incert, în acest moment.

Contractul lui Edi Iordănescu are finalitate la sfârşitul turneului final, iar până acum nu a semnat prelungirea angajamentului. În ultimul timp s-a tot speculat de ce selecţionerul nu şi-a pus încă semnătura pe un nou contract cu Federaţia, iar acum se pare că există şi un răspuns.

Conform Digisport, Edi Iordănescu a primit o ofertă concretă de la Legia Varşovia, formaţie aflată abia pe locul 6 în Polonia. Determinaţi să producă un şoc la echipă, după stagiunea slabă facută de echipă în campionat, oficialii de la Legia l-ar fi contactat şi pe Octavian Moraru, fost director sportiv la Rapid, în prezent ocupând aceeaşi funcţie la Rakow.

Moraru este prieten cu Edi Iordănescu, iar polonezii speră că acesta să îl convingă pe selecţioner să semneze cu Legia. Formaţia din Varşovia a jucat în grupele Conference League, în actualul sezon şi s-a calificat în şaisprezecimile de finală, unde a fost eliminată, cu scorul de 6-2 la general, de Molde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri