Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

NEWS ALERT | Neymar ar putea reveni la fosta sa echipă

Alte campionate externe Publicat pe 11 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21489629/1/psgfr-neymar.jpg

Deşi a părăsit-o pe PSG în urmă cu aproximativ jumătate de an pentru a semna cu Al Hilal, Neymar ar putea reveni acasă, la Santos.

Neymar ar putea reveni la Santos

Preşedintele clubului Santos, Marcelo Teixeria, a vorbit despre posibilitatea ca Neymar să se întoarcă la clubul care l-a format şi care l-a lansat în fotbalul mare. Brazilianul a părăsit-o pe Santos în vara lui 2013, atunci când a semnat cu Barcelona.

În 2017, Neymar a plecat de pe Camp Nou şi a semnat cu PSG, pentru care a evoluat până în 2023 când a semnat cu formaţia din Arabia Saudită, Al Hilal. Starul Braziliei s-a accidentat grav şi îşi doreşte mutarea înapoi la Santos.

În urma unei vizite pe care fotbalistul a făcut-o fostului său club, preşedintele formaţiei din "Ţara Cafelei" a oferit câteva detalii despre posibilitatea unui eventual transfer.

„Conversaţia a fost foarte scurtă, dar conversaţiile rapide sunt, adesea, cele mai eficiente. Pentru a juca aici, el trebuie să se recupereze cât mai bine. Va continua să joace acolo, apoi va veni”, a declarat Marcelo Teixeira, preşedintele lui Santos, citat de GOAL.

Neymar a bifat numai 386 de minute pentru Al Hilal şi a reuşit să livreze un gol şi trei pase decisive. Brazilianul a semnat cu Al Hilal până în vara lui 2025, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri