Ultima oră
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali

Nicolae Dică bifează o victorie mare la CS Mioveni. ”Am pregătit altfel jocul”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21044085/1/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-31-10-2022-1.jpg

CS Mioveni – Chindia Târgovişte (2-0), partidă din runda a 29-a a SuperLigii României, s-a disputat azi, de la ora 13:00, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Golurile au fost marcate de Rusu (în minutul 34) şi Lixandru (în minutul 90+1).

Nicolae Dică a declarat că sunt trei puncte foarte importante, care ajută pe Mioveni să acumuleze puncte preţioase, în vederea bătăliei din play-out.

 

”O victorie mare pentru noi. Am întlnit o echipă cu care ne luptăm pentru a rămâne în Liga 1. Azi nu am făcut o primă repriză bună. Nu am reuşit să punem multe probleme. Am avut probleme în apărare.

În repriza a doua am schimbat bine. Am obţinut o victorie mare. Ne continuăm visul. Noi sperăm în continuare. Pentru meciul de azi am pregătit altfel jocul.

Azi ne-a reuşit. Important e ca la meciurile următoare să avem atitudine. Le-am pus nişte imagini cu ei (n.r. din primele etape)”
, a explicat Dică, la finele partidei.

Tot duminică se mai dispută meciurile Petrolul - Universitatea Craiova (15:30, Prima Sport 1) şi UTA – FCSB (21:00, Prima Sport 1).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele