Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Nu am greşit pentru că l-am ţinut rezervă”. Mircea Rednic, reacţie surprinzătoare despre un jucător de la UTA Arad

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

FC Voluntari a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Unicul gol a fost marcat de Fabry. Slovacul a început partida ca rezervă, lucru ce nu i-a picat deloc bine şi l-a făcut să aibă o reacţie dură la adresa lui Mircea Rednic.

Tehnicianul i-a bătut obrazul lui Fabry, care a avut o răbufnire după ce a marcat.

”Cred că Fabry mi-a transmis salutări, sănătate multă. Ar fi vrut să fie titular, dar trebuie să înţeleagă că aici e concurenţă.

Mă bucur că a înscris. Dacă mi-a zis ceva de mamă sau de tată în limba lui, nu mai ştiu. Nu am greşit pentru că l-am ţinut rezervă, deoarece a venit cu un plus, a avut o reacţie pozitivă.

(n.r. şansele la play-off) Nu mai vorbim de play-off, de fiecare dată când am spus ceva după un meci bun, am luat o castană. Aşa că tăcem şi pregătim foarte bine meciul cu Petrolul”,
a explicat Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele