Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

”Nu ascund faptul că avem nevoie de venituri din vânzări”. FCSB, care liberă pentru a aduce atacantul remarcat de patron

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 7 nov 2023
mail-share icon Email

Gigi Becali a dezvăluit că vrea să mai aducă un atacant la FCSB. Omul de afaceri a punctat că e vorba despre un fotbalist din Superliga, însă nu a vrut să îi dea numele.

Cei de la Gazeta Sporturilor relatează că alesul lui Becali este Luis Phelipe (22 de ani), de la Poli Iaşi. Acesta are un start foarte bun la formaţia moldavă, pentru care a marcat de 3 ori în 14 apariţii.

Preşedintele moldovenilor, Cornel Şfaiţer, a punctat că în acest moment nu există o ofertă pentru Phelipe, însă a punctat că cei de la Poli Iaşi au nevoie de bani, astfel există deschidere pentru a ceda jucători.

”Eu mi-aş dori ca orice jucător al Politehnicii Iaşi să fie în atenţia cluburilor mari din România, nu doar Luis Phelipe. Nu ascund faptul că avem nevoie de venituri din vânzări de jucători, dar Luis Phelipe încă trebuie să muncească şi să demonstreze că merită un transfer la un club puternic, care se bate la titlu.

Dacă el va munci şi va avea în continuare un sezon bun, dacă va avea un start de retur foarte bun, poate chiar în meciul cu CFR Cluj, ar putea veni o ofertă. Dar nu cred că va pleca până în iarnă. O echipă care transferă pe o sumă de bani vrea să vadă parcursul unui jucător”,
a punctat Şfaiţer, pentru ProSport.

Leo Grozavu a vorbit la superlativ despre elevul său, care în 2019 a fost coleg cu starul Erling Haaland, la Red Bull Salzburg.

”Este un fotbalist cu calităţi extraordinare, a fost coleg cu Haaland la Salzburg, cu alţi fotbalişti din acea generaţie.

Între timp, sigur, el s-a dezvoltat mai puţin în comparaţie cu ceilalţi. A avut nişte probleme cu familia şi a fost nevoit să se întoarcă în Brazilia”, a declarat Leo Grozavu pentru iAMsport.ro.

De asemenea, brazilianul a mai jucat alături de alte nume mari, precum: Luka Sucic (RB Salzburg), Benjamin Sesko (RB Leipzig) şi Karim Adeyemi (Borussia Dortmund).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele