Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

”Nu-mi vine să cred, nu mai am aer”. Marc Guiu, noul copil minune al celor Barcelonei

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21356909/1/guiu.jpg

FC Barcelona a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Athletic Bilbao, prin golul lui Marc Guiu, un jucător de 17 ani.

Fără Lewandowski, accidentat, FC Barcelona s-a chinuit cu Athletic Bilbao, iar golul a venit din inspiraţia lui Xavi. Antrenorul catalanilor l-a aruncat în luptă, în minutul 79, pe Marc Guiu, jucător de 17 ani, de la Barcelona B, iar acesta a înscris unicul gol al meciului un minut mai târziu, din pasa lui Joao Felix.

Tânărul atacant a fost foarte emoţionant la finalul partidei în care a fost decisiv pentru formaţia ”blaugrana”.

”Nu-mi vine să cred, nu mai am aer. Mă bucur de acest moment. Am muncit toată viaţa mea pentru această oportunitate şi a ieşit perfect", a declarat Guiu, conform celor de la GOAL.

În clasament, Barcelona este tot pe locul al treilea, cu 24 de puncte, la un punct de ocupantele locurilor 1 şi 2, Real Madrid şi Girona.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele