Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

”Nu poţi să fii aproape de coechipierii tăi, nu poţi lupta pentru minge”. Koke a dezvăluit cum decurge pregătirea pentru reluarea La Liga în condiţii speciale

Primeira Liga Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38115/19359184/1/kok.jpg

Mijlocaşul spaniol de 28 de ani de la Atletico Madird a dezvăluit cum se pregătesc echipele pentru reluarea sezonului în contextul pandemiei de Coronavirus. De la testarea fotbaliştilor, în Spania au fost depistate 6 cazuri pozitive, cele mai multe la Betis Sevilla, în număr de 3.

Jucătorii de la Atlético de Madrid au reluat sâmbătă antrenamentele respectând un protocol strict de sănătate, cu control al temperaturii şi respectând distanţele de siguranţă dintre jucători.

„Vrem să revenim la normal cât mai curând posibil, deoarece este destul de complicat să te antrenezi în aceste condiţii. Nu poţi fi aproape de coechipierii tăi, nu poţi lupta pentru minge, toate aceste lucruri pe care le facem de obicei. Jucătorii, nu doar cei de la Atlético aşteaptă să ştie când pot relua competiţia", explicat fotbalistul într-un interviu pentru Movistar.

Koke evoluează pentru echipa din capitală încă din perioada junioratului. Iar în prezent este cotat de Transfermarkt la suma de 48 milioane de euro.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Primeira Liga

Ultimele articole Toate articolele