Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”O gaşcă de pensionari”. Naţionala României a fost făcută praf, după eşecul cu Columbia

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21537815/1/columbia-romania-amical-26-03-2024-1.jpg

Echipa naţională a României a pierdut, scor 3-2, în faţa Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

Cele două goluri marcate pe final nu l-au impresionat deloc pe jurnalistul Horia Ivanovici, care a avut o reacţie extrem de dură cu privire la prestaţia fotbaliştilor noştri de marţi sear.

Ivanovici nu îşi explică de ce selecţionerul Edi Iordănescu mizează pe tandemul Răzvan Marin-Marius Marin.

”Mie, personal, îmi cam pare puţin rău că am marcat acele goluri… Staţi, să nu mă înţelegeţi greşit, să apară fake-news-uri că Ivanovici nu e român… Vă spun imediat de ce îmi pare rău. Pentru că aceste goluri au atenuat o impresie extrem de proastă a echipei naţionale.

Timp de 80 de minute mi s-a părut că văd o gaşcă de pensionari, echipa noastră naţională, care s-au prins la o miuţă cu nişte tineri entuziasmaţi, nişte tineri talentaţi şi care din când în când îşi mai puneau şi rolele în meciul cu pensionarii.

Cam aşa mi s-a părut naţionala României, din păcate. Şi de aia spun că poate puţin aceste două goluri, sunt convins că selecţionerul este un tip analitic, sper că nu-l vor păcăli pe Edi Iordănescu. Pentru că aceste două goluri au darul de a ne păcăli.

E evident că Edi Iordănescu este un fan al bomboanelor M&M… Pentru că nu înţeleg cum joacă mereu cu aceşti doi băieţi Marin – Marin… Şi ca să fiu răutăcios, pentru mine acest M&M înseamnă Mulţi Mediocri. Da… M&M, înţelegeţi foarte bine. Cred că lui Edi îi plac foarte mult M&M-urile”
, a fost reacţia extrem de dură a lui Ivanovici, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri