Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

O nouă eră pentru Manchester United? Se pregătesc peste 5 miliarde de euro

Manchester United Publicat pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21046077/1/manchester-united-1.jpg

Qatarul se află în ”pole position” pentru a deveni noul proprietar al grupării Manchester United, informează RMC Sport. Familia Glazer, care deţine clubul englez din 2005, încearcă de câteva luni să-l vândă.

Oferta din Qatar, formulată prin intermediul fundaţiei Nine Two, ar preceda pe cea a Ineos, grupul petrochimic condus de Jim Ratcliffe, care deţine deja OGC Nice.

Oferta finală a Qatarului ar putea depăşi 5 miliarde de euro. Ar urma să includă răscumpărarea completă şi imediată a datoriilor ”Red Devils”, care ar ajunge la 580 de milioane de euro, un argument pe care ceilalţi pretendenţi la preluarea clubului din Manchester nu l-ar oferi.

În orice caz, este puţin probabil ca familia Glazer să încheie vânzarea înainte de sfârşitul actualului sezon.

Qatarul deţine şi clubul Paris Saint-Germain prin Qatar Sport Investment (QSI), o subsidiară a fondului suveran de investiţii al emiratului. O posibilă achiziţie a lui Manchester United nu ar fi însoţită de o plecare a qatarioţilor de la PSG.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri