Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

”O să vorbesc cu preşedintele”. Situaţie dificilă pentru Giovanni Constantino

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21506489/1/fcu-1948-craiova-poli-iasi-superliga-superbet-27-02-2024.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Situaţia este una complicată pentru antrenorul oltenilor, Giovanni Constantino, care mai bifează un meci fără victorie. Acesta a spus la finalul partidei că va discuta cu Adrian Mititelu legat de situaţia echipei.

”Trebuie să începem cu începutul pentru că în primele 10 minute am avut trei accidentaţi. Nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea! În prima repriză cred că ne-am apărat destul de bine, dar ce s-a întâmplat prelungiri nu a fost bine.

Pe bancă l-am avut pe Bauza, dar nu puteam să-l folosesc, e accidentat. Mi-a spus şi el că nu poate să joace pentru că este accidentat. Aşa că nu sunt fericit pentră că am luat doar un punct.

Cred că în acest moment o să vorbesc cu preşedintele despre situaţia în care suntem”,
a spus italianul, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri