Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Ofertă de 100 de milioane de euro pentru Salah! Cel mai scump transfer din istoria campionatului

Liverpool Publicat pe 24 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21294269/1/salah-2023.jpg

Arabii au investit masiv în această vară, iar acum se pregătesc de încă o mutare importantă, de 100 de milioane de euro. Al-Ittihad, echipă din prima ligă a Arabiei Saudite, campionat care se vede în exclusivitate în România pe programele Prima Sport şi în aplicaţia www.primaplay.ro, îl doreşte pe egipteanul Mohamed Salah (31 de ani), în prezent la Liverpool.

Premier League se vede în direct pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro!

Transmisiunile Premier League vă sunt oferite de Superbet!

În cazul în care mutarea se va face, atunci suma de 100 de milioane de euro va transforma Al-Ittihad în clubul din Arabia Saudită cu cei mai mulţi bani plătiţi pentru un transfer. În plus, dacă echipele vor ajunge la un numitor comun, atunci Al-Ittihad va avea un cuplu fantezist în atac, cu Karim Benzema (35 de ani) alături de Salah.

Liverpool – Bournemouth, 3-1 în runda trecută de Premier League

Liverpool s-a impus cu 3-1 în faţa lui Bornemouth, în runda a doua de Premier League şi a obţinut prima victorie din acest sezon de Premier League. Meciul a fost live pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

  • Transmisiunile Premier League vă sunt oferite de Superbet!

”Cormoranii” au început cum nu se putea mai rău partida cu ”cireşele”, după ce au primit gol în minutul 3 de la Semnyo, în urma unei gafe la construcţie. Liverpool a egalat 25 de minute mai târziu, în urma reuşitei superbe a lui Diaz, ca mai apoi să treacă în avantaj în minutul 36, după ce Salah a ratat din penalty şi a înscris când i-a revenit mingea.

Echipa antrenată de Klopp a rămas în 10 oameni, în urma eliminării lui Mac Allister, chiar şi aşa Jota a făcut 3-1 şi a stabilit scorul final. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele