Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Oficial: Universitatea Craiova a făcut anunţul după accidentarea lui Screciu

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21522929/1/347427308-633529975471755-1939429275153900076-n.jpg

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, că Vladimir Screciu are o problemă fibrilară şi că staful medical urmează să stabilească dacă fotbaistul va putea juca în partida din play-off cu CFR Cluj.

“În urma investigaţiilor medicale efectuate ieri, s-a constatat că Vladimir Screciu a suferit o dezorganizare fibrilară, dar fără probleme majore.

Urmează ca departamentul medical al Ştiinţei să stabilească dacă Vladimir va putea face parte din lot pentru jocul cu CFR Cluj”, a precizat gruparea olteană.

Echipa Universitatea Craiova va juca împotriva formaţiei CFR Cluj, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.00, în prima etapă a play-off-ului Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri