Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Oficialii de la UTA sunt gata să bată palma cu trei jucători ai Rapidului

UTA Arad Publicat de Tudor Moisa pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21520389/1/afc-uta-arad-universitatea-craiova-superliga-superbet-20-12-2023.jpg

UTA Arad a făcut un sezon regular foarte bun şi a fost aproape de calificarea în play-off.

Rezultatele obţinute de echipa antrenată de Mircea Rednic s-au datorat şi prestaţiilor reuşite de Claudiu Micovschi şi Rareş Pop, jucători împrumutaţi de Rapid la Arad.

Pe lângă cei doi, Cătălin Vulturar este un alt jucător al formaţiei din Giuleşti care evoluează, în acest moment, pentru UTA. Micovschi şi Pop au fost aduşi, la Arad, vara trecută, iar Vulturar în iarnă.

Acum, Alexandru Meszar a vorbit despre viitorul celor trei fotbalişti. Conducătorul formaţiei arădene a dezvăluit că se doreşte, în cadrul clubului, prelungirea împrumuturilor şi pentru sezonul viitor.

"Da, ne-am dori să prelungim împrumuturile lor (n.r. - ale lui Micovschi, Vulturar, Pop). S-au acomodat foarte bine, doi sunt arădeni (n.r. - Rareş Pop, Cătălin Vulturar).

Suntem dispuşi să prelungim, dacă doreşte şi Rapid şi dacă este benefic şi pentru jucători", a spus Alexandru Meszar pentru iAMsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele