Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Oficialii din Gruia i-au stabilit deja obiectivele lui Dan Petrescu! "Aşa mi se pare normal"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21552043/1/cfr-cluj-fc-u-craiova-baraj-uefa-conference-league-superliga-superbet-1-06-2023-5.jpg

Este doar o chestiune de zile până când Dan Petrescu va reveni în Gruia, după ce s-a despărţit de Jeonbuk.

Deşi încă nu a fost anunţat noul antrenor al echipei, tehnicianul are deja obiectivele trasate la CFR Cluj.

Ştefan Gadola a anunţat că Dan Petrescu va trebui să se claseze cu echipa pe locul secund în Superligă. De asemenea, acţionarul minoritar al fostei campioane a dezvăluit că "Bursucul" va avea ca obiectiv câştigarea campionatului, în sezonul viitor.

"Dan a fost întotdeauna un băiat deosebit şi a luat campionatul de câte ori a fost la noi. Chiar dacă era criticat stilul lui de joc, noi am luat campionatul. Eu sper să obţinem măcar locul 2. 

(n.r - Şi la anul titlul?) Aşa mi se pare normal! Noi am fost întotdeauna bolnavi cu chestia asta. Totdeauna am vrut titlul.

Nu îmi pare rău că nu a venit mai devreme Dan Petrescu. Asta a fost, aşa e fotbalul. Lucrurile astea nu sunt predictibile. După ce am luat 4-0, vă aşteptaţi să batem cu 4-1 pe Rapid? Deci de ce să ne punem probleme din acestea?

Vreau să facem jocuri frumoase, bune şi să arătăm că suntem o echipă. Dacă am învins cu 4-1 Rapid înseamnă că se poate. Nu sunt naiv să mă gândesc la titlu pentru că sunt multe puncte şi e greu de ajuns. E greu, mai ales după ce am văzut ieri meciul. FCSB a terminat repede şi frumos. Noi, locul 2. Acolo avem şanse şi ar trebui să jucăm astfel încât să fim pe locul 2", a spus Ştefan Gadola, conform sport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele