Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Oleksandr Zinchenko ar lupta în Ucraina dacă ar fi chemat să o facă. ”Răspunsul este clar”

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21549396/2/zinn.jpg

Fotbalistul echipei Arsenal, Oleksandr Zincenko, a declarat că ar părăsi Marea Britanie pentru a lupta în Ucraina dacă ar fi chemat să o facă.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a declarat pentru BBC Newsnight că a donat aproximativ 1 milion de lire sterline pentru a ajuta oamenii din ţara sa natală de când Rusia a invadat Ucraina în 2022.

El a spus că Ucraina a devenit un "scut" pentru Europa şi a cerut mai mult sprijin.

Miercuri, preşedintele Volodimir Zelenski a promulgat un proiect de lege care reduce vârsta de mobilizare militară de la 27 la 25 de ani. Acest lucru ar permite ţării să cheme mai mulţi oameni pentru a-şi reface rezervele şi vine după ce Zelenski a declarat în decembrie că ţara ar avea nevoie de mobilizarea a încă 500.000 de soldaţi.

BBC Newsnight l-a întrebat pe fotbalist dacă ar răspunde la o chemare la luptă, dacă ar vedea mai multă importanţă în asta decât să rămână să joace fotbal în Premier League.

"Cred că răspunsul este clar. M-aş duce [să lupt]", a spus el.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele