Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Omul de bază a lui Liverpool a fost operat la umăr. Klopp a oferit ultimele detalii despre starea jucătorului. ”Începe convalescenţa”

Liverpool Publicat pe 25 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21360253/1/profimedia-0806804455.jpg

Fundaşul scoţian al echipei Liverpool, Andy Robertson, a fost operat cu succes la umărul drept, a anunţat miercuri tehnicianul Jurgen Klopp, potrivit AFP.

Robertson, în vârstă de 29 de ani, s-a accidentat în data de 12 octombrie, la meciul naţionalei Scoţiei cu Spania, scor 0-2, din preliminariile Euro 2024.

“El a fost operat şi totul a decurs bine, pe cât de bine posibil. Începe convalescenţa”, a spus Klopp, care nu a precizat cât va fi indisponibil fotbalistul.

Alexander-Arnold, la un pas de o tragedie cu o zi înainte de meciul cu Everton

Fotbalistul echipei Liverpool, Trent Alexander-Arnold, a fost la un pas de o tragedie, vineri dimineaţă, când din cauza vântului puternic un stâlp de electricitate s-a izbit în prăbuşire de o maşină din faţa sa, relatează presa engleză.

Stâlpul a fost smuls în timpul furtunii Babet şi s-a izbit de un BMW X5, maşina din faţa Range Roverului care era condus de fotbalist.

Alexander-Arnold a apăsat pe frână, însă maşina sa tot a ajuns să se ciocnească de BMW. Atât el, cât şi şoferul celeilalte maşini au scăpat nevătămaţi.

Incidentul a avut loc în apropiere de Knutsford, Cheshire.

Sâmbătă, Alexander-Arnold a fost integralist în partida Liverpool – Everton, scor 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele