Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Patronul Craiovei, intervenţie în direct la TV: ”FCSB nu arată ca o echipă campioană. Ăsta era visul nostru!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21513262/1/zdkzzjvhmwjimmu5mthjngjhztayothlnwy0ztzlntm-thumb.jpg

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii.

Gazdele au marcat primele la Craiova, în minutul 30, atunci când Bancu a centrat de pe partea stângă, iar Alexandru Mitriţă a fost omul potrivit la locul potrivit catapultând balonul în plasă. 

În startul reprizei secunde tot Mitriţă a ratat o şansă uriaşă, în minutul 47, trimiţând puţin pe lângă poartă la o greşeală a defensivei giuleştene. După numai două minute, Hromada a egalat, înscriind primul său gol pentru Rapid, din faţa porţii, la pasa lui Ermal Krasniqi.

După meci, Mihai Rotaru a oferit mai multe declaraţii. Patronul oltenilor a precizat că îşi dorea să o învingă pe Rapid, pentru a fi mai aproape de FCSB. 

”FCSB nu arată ca o echipă campioană. Ăsta era visul nostru!”

”Cred că ar trebui să ne uităm la fotbal. A fost un meci care a captat atenţia, a fost un meci de luptă dintre două echipe bune, sensibil egale. Trebuie să ne bucurăm de el. Am vorbit cu toţi colegii mei şi am spus că a fost un meci crâncen pentru care a meritat să mergi la stadion. E un meci care a făcut cinste Ligii 1.

Visul nostru nespus era ca în seara asta să câştigăm, iar sâmbătă să câştige contra FCSB-ului. Ăsta a fost visul nostru ascuns. Era acolo undeva, într-un colţişor. Din păcate, nu ne-a ieşit. Am fi fost acolo (n.r - aproape de primul loc). Nu arătăm acum ca o echipă campioană, dar nici aseară nu mi s-a părut că FCSB arată ca o echipă campioană”, a spus Mihai Rotaru la televiziunea DigiSport.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri