Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Petrolul a găsit antrenor pentru meciul cu FCU Craiova!

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21525361/1/petrolul-ploiesti-politehnica-iasi-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Petrolul începe play-out-ul cu FCU Craiova, luni, pe teren propriu, de la ora 18:30, pe Prima Sport 1.

Prahovenii sunt în cautare de antrenor, după despărţirea de Florin Pîrvu. La meciul cu oltenii, indicaţii va da Florin Stîngă, deţinător de Licenţa A.

Stîngă a fost secundul lui Pîrvu la Ploieşti şi în CV mai are echipe precum: Tunari, Viitorul Târgu Jiu, Academica Clinceni, Astra Giurgiu şi Odorheiu Secuiesc.

Eugen Neagoe pare greu de adus. A apărut altă variantă

Conducerea ar dorit să îl aducă pe Eugean Neagoe pe banca tehnică. Cei de la ProSport scriu că discuţiile cu actualul principal de la CFC Argeş nu decurg cursiv, datorită clauzei de reziliere.

Pe lista de variante a apărut şi numele lui Mihai Teja (45 de ani). Acesta nu a mai antrenat în Superliga din noiembrie 2022, ultimul său club fiind FC Botoşani.

  • 16 victorii, 16 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri e bilanţul lui Pîrvu la Petrolul.

Cu Florin Pîrvu pe bancă, Petrolul a terminat sezonul trecut pe locul 8, iar în actuala ediţie de campionat a avut un parcurs care a dat speranţe pentru o calificare în play-off, cu victorii obţinute în faţa Rapidului, chiar în Giuleşti, contra campioanei en-titre, Farul Constanţa, sau, în Bănie, împotriva Universităţii Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri