Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Pierdere grea pentru Manchester United! Lisandro Martinez s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon

Manchester United Publicat pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21096522/1/profimedia-0769393957.jpg

Manchester United a anunţat, vineri, că fundaşul central argentinian Lisandro Martinez a suferit o fractură de metatarsian în timpul meciului cu FC Sevilla din Liga Europa şi nu va mai juca în acest sezon.

Colegul său din axul central, francezul Raphaël Varane, şi el accidentat, va fi indisponibil pentru ”câteva săptămâni”.

”Toată lumea de la Manchester United le transmite lui Lisandro şi Rapha recuperare cât mai rapidă”, a spus clubul.

Martinez, câştigător al Cupei Mondiale cu Argentina, a fost ajutat să iasă de pe teren de conaţionalii săi de la FC Sevilla, Gonzalo Montiel şi Marcos Acuna.

Martinez a venit la United de la Ajax în iulie anul trecut, şi a jucat în 27 de meciuri din Premier League în acest sezon.

Varane, care s-a alăturat clubului de la Real Madrid în august 2021, a avut 21 de apariţii în campionat în acest sezon.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri