Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Poli Iaşi, transfer în plin campionat! Alexandru Core a semnat cu echipa lui Leo Grozavu

Poli Iași Publicat pe 18 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21428679/1/leo-grozavu.jpg

SuperLiga României încă nu a luat pauză, dar echipele îşi fac planurile şi chiar au bifat, deja, primele mutări ale iernii. Printre ele se numără şi nou-promovatele, iar Poli Iaşi a reuşit să convingă un fundaş să semneze.

La trupa din Moldova a ajuns Alexandru Core, în vârstă de 23 de ani, care a jucat ultima dată la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în Liga 2. Apărătorul va face parte din planurile lui Leo Grozavu din momentul reunirii, din ianuarie 2024, iar în trecut a mai evoluat pentru Luceafărul Oradea şi Minaur Baia Mare.

Alexandru Core, fundaş, a semnat cu Poli Iaşi! 

În acest sezon a bifat nouă meciuri pentru Viitorul Pandurii, în Liga 2 şi în Cupa României, dar fără să marcheze. Este cotat la 100.000 de euro de Transfermarkt.

Mulţumim , Alex!"

După 4 ani la Târgu Jiu , Alexandru Core va face pasul spre Superliga în această iarnă , pe deplin meritat am spune noi , semnând cu Politehnica Iaşi , chiar echipa împotriva căreia a marcat primul său gol în Liga 2 (victorie 1-3 în copou).

45 de partide are fundaşul central de 23 de ani în tricoul echipei noastre , şi 4 reuşite , dintre care un hat-trick împotriva Astrei (0-6).

Îţi mulţumim pentru devotamentul tău , pentru munca depusă aici. Vei ramâne un exemplu pentru noi! Aşteptăm să îţi urmărim parcursul în prima ligă.

Îţi ţinem pumnii în noua provocare, Alex!

Multă sănătate şi baftă pe mai departe!!”, a anunţat Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Leo Grozavu ameninţă că pleacă de la Poli Iaşi, deşi acum l-a transferat pe Alexandru Core 

Poli Iaşi a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Craiovenii au condus cu 2-0 şi au avut gol anulat de VAR în minutul 90+1.

Gazdele nu au avut adversar în prima repriză, când Universitatea a dominat, înscriind de două ori. Prima reuşită i-a aparţinut lui Alexandru Mitriţă, în minutul 30, cu concursul portarului ieşean, Silviu Lung jr. Oltenii şi-au mărit avantajul cu un gol al lui Roguljic, înscris în minutul 45+1. După pauză, Poli Iaşi a prezentat o altă faţă, jucând mai curajos şi punând probleme gazdelor.

Arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalti pentru un fault comis în careu de Alexandru Creţu la Sergiu Buş. A transformat Alin Roman, în minutul 52, şi oaspeţii reveneau în meci. Elevii lui Leo Grozavu au atacat în continuare şi au reuşit să egaleze în minutul 70, când Alin Roman a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri. Gazdele puteau da lovitura prin Jovan Markovic, care a înscris din careu în minutul 90+1, dar golul a fost anulat de VAR după şase minute de aşteptare.

S-a terminat 2-2 şi Universitatea Craiova se află pe locul trei în Superligă, cu 33 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, CFR Cluj, dar cu un meci mai mult disputat. Poli Iaşi a adunat 23 de puncte şi este pe locul 13.

Leo Grozavu, nemulţumit de partea economică la Poli Iaşi 

Deşi situaţia în clasament nu e rea, Leo Grozavu a dezvăluit că va pleca, dacă nu se vor face investiţii la echipă.

Preşedintele lui Poli, Cornel Şfaiţer a reacţionat prompt şi a anunţat că va discuta cu antrenorul şi a dat asigurări că nu va pleca.

Oficialul moldovenilor a conformat că sunt întârzieri salariale la Poli Iaşi, dar nu e ceva grav.

”Am ascultat şi eu conferinţa. Merg la Iaşi chiar acum să am o discuţie cu dânsul. (n.r. Sunt probleme cu banii la Iaşi?) Este acum perioada asta cu ceva întârzieri, dar băieţii sunt în regulă. Vom încerca să gestionăm acest lucruri. Nu sunt şanse ca Leo să plece.

 (n.r. Este Leo Grozavu supărat şi din cauză că aţi vândut cel mai bun jucător?) Niciun antrenor nu poate fi fericit în momentul în care pierde un jucător de valoare. Vom aduce în iarnă un alt jucător brazilian”, a declarat Şfaiţer, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele