Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Primul meci internaţional care se va juca pe noua arenă din Sibiu

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20942139/1/sibiu.jpg

Reprezentativa under 21 a României, pregătită de Emil Săndoi, va disputa anul viitor un meci amical cu Germania, pe noul stadion din Sibiu.

Partida se va disputa la 28 martie.

În perioada respectivă, selecţionata Under 21 va mai disputa un meci cu un adversar ce va fi anunţat în următoarele zile.

Stadionul Municipal Sibiu a fost inaugurat marţi, în cadrul unui eveniment la care a participat si preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Noua arenă are o capacitate de 12.363 de locuri, iar meciul inaugural va fi în 10 decembrie, între AFC Hermannstadt şi Farul Constanţa, din etapa a 20-a a Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri