Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

Probleme mari pentru Pep Guardiola! ”Motorul” lui Manchester City s-a rupt chiar din prima etapă: ”Din păcate, s-a accidentat!”

Manchester City Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21282609/1/profimedia-0796287920.jpg

Campioana Angliei şi a Europei, Manchester City a învins vineri seara, în deplasare, scor 3-0, echipa Burnley FC, în meciul de deschidere pentru ediţia 2023-2024 a Premier League.

Mijlocaşul echipei Manchester City, Kevin De Bruyne, s-a accidentat din nou vineri la coapsa dreaptă, la două luni după ce a suferit o problemă similară.

Conform antrenorului Pep Guardiola, el va fi indisponibil "câteva săptămâni”.

”Din păcate, s-a accidentat din nou. Este acelaşi loc şi aceeaşi poziţie ca în Liga Campionilor (pe 6 iunie, în finala cu Inter Milano) şi va fi indisponibil o perioadă”, a anunţat tehnicianul spaniol, după victoria cu 3-0 pe terenul lui Burnley.

Manchester City s-a impus la Burnley, scor 3-0

Erling Haaland şi-a făcut din nou datoria, înscriind de două ori pe stadionul Turf Moor. Prima oară a făcut-o în minutul 4, din pasa lui Rodri, iar a doua oară a marcat în minutul 36, fructificând un assist venit de la Julian Alvarez. Scorul final a fost stabilit de Rodri, în minutul 75.

În prima repriză a meciului, Rico Lewis, jucătorul oaspeţilor, a fost lovit de o brichetă aruncată din tribună. Până la finalul meciului, clubul organizator, Burnley FC, a identificat autorul incidentului, l-a îndepărtat din tribună cu ajutprul poliţiei şi a postat un mesaj pe pagina oficială de Twitter, crându-şi scuze pentru incident.

În minutul 90+4 a fost eliminat Anass Zaroury, de la Burnley, pentru o intrare foarte dură la Kyle Walker.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele