Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Program prelungit pentru tramvaiul 41 din Bucureşti datorită meciului România - Croaţia de la CE U21

România U21 Publicat pe 27 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21239496/1/frfro-traamva-41-1.jpg

Programul liniei de tramvai 41 din Bucureşti va fi prelungit până după miezul nopţii şi pentru ultimul meci al tricolorilor la turneul UEFA Under-21 Championship.

Astfel, programul de circulaţie al tramvaielor de pe linia 41 va fi prelungit până la ora 01:30, cu ocazia meciului Croaţia U21 – România U21, care se va juca marţi, de la ora 21:45, pe Stadionul Steaua.

Aceeaşi măsură a fost luată şi după partida România U21 – Spania U21, pentru a veni în sprijinul suporterilor prezenţi pe stadion.

În perioada 21 iunie – 8 iulie, România găzduieşte alături de Georgia Campionatul European U21, iar 15 dintre meciuri au loc la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele