Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

PSG s-a impus cu emoţii în faţa lui Nice. Parizienii au tremurat până în minutul 76 în faţa echipei lui Adrian Ursea

PSG Publicat de Emanoil Ursache pe 13 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19975996/1/gettyimages-1282048338.jpg

PSG a câştigat meciul de pe Parc de Princes din etapa a 25-a, din Ligue 1. ”Roş-albaştrii” Franţei s-au impus cu 2-1 în faţa echipei antrenate de românul Adrian Ursea şi urcă pentru moment pe primul loc în Ligue 1, în faţa lui Lille şi Lyon.

Draxler a deschis scorul în minutul 22 pentru parizieni, însă Rony Lopes a egalat în minutul 50. Trupa lui Mauricio Pochettino a dat însă lovitura de graţie în minutul 76, datorită golului marcat de Kean, şi şi-a trecut în cont toate cele trei puncte.

De la PSG au lipsit fotbalişti precum Neymar, Di Maria, Veratti, Rafinha sau Bernat.

PSG a ajuns astfel la 54 de puncte în 25 meciuri, la fel ca Lille, care are însă un meci mai puţin jucat. Lyon are şi ea o partidă în minus şi 52 de puncte.

Lyon joacă sâmbătă, de la 22:00, pe teren propriu cu Montpellier. Lille joacă tot acasă cu Brest, duminică, de la ora 18:00.

În urma acestui rezultat, Nice se clasează pe locul 14 în Ligue 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele