Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Rapid are concurenţă! Ce echipă a intrat în cursa pentru Mircea Lucescu

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21583463/1/lucescu.jpg

Mircea Lucescu a avut o discuţie în cursul zilei de marţi cu Dan Şucu, la hotelul lui George Copos. Marele tehnician a explicat cum a decurs întâlnirea.

Se pare că discuţia nu a fost legată de o posibilă preluare a băncii tehnice a Rapidului, cel puţin deocamdată. Lucescu a punctat faptul că până la 1 iunie va lua o decizie.

Giuleştenii nu sunt singurii care îl vor pe reputatul tehnician. Fanatik scrie că există interes şi din partea lui Dinamo Kiev, fosta echipă a lui Lucescu.

Acesta i-a antrenat în perioada iulie 2020 - noiembrie 2023. Războiul din Ucraina fiind unul din motivele majore pentru care a ales să plece.

"N-am vorbit despre acest lucru! M-a rugat domnul Copos să am o întâlnire pentru a discuta de situaţie. N-are nicio legătură cu ce vă gândiţi voi că e.

M-am dus şi la Gigi Becali când m-a rugat, m-am dus la Dinamo, toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea pentru a îmbunătăţi lucrurile.

Am mâncat împreună. Cu sfaturi pot ajuta pe toată lumea. Până la 1 iunie nu iau nicio decizie, la revedere!",
a fost reacţia lui Mircea Lucescu, după discuţia cu patronul de la Rapid.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele