Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Rareş Pop, unul din cei mai interesanţi tineri din Superliga a anunţat unde vrea să joace. ”El în vară îşi termină BAC-ul”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 21 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21433858/1/pop.jpg

Rareş Pop (18 ani) este una din marile speranţe ale Superligii. Jucătorul celor de la UTA Arad va susţine în această vară examenul de Bacalaureat.

Conform lui Alexandru Meszazr, Pop îşi doreşte să rămână la UTA, deşi a atras atenţia mai multor cluburi cu pretenţii.

”El în vară îşi termină BAC-ul şi rămâne să vedem ce îşi doreşte şi el. Până acum, poziţia lui este de a rămâne, pentru UTA şi pentru Arad. Lucurile se pot schimba în fotbal de pe o zi de alta. Depinde de situaţiile financiare ale cluburilor, ale jucătorilor.

Mai are contract câţiva ani cu noi. Îşi doreşte să termine şcoala la Arad, apoi vedem”, a spus conducătorul celor de la UTA, pentru Orange Sport.

  • 3 goluri în 23 de partide are Pop în acest sezon.

Interes pentru readucerea lui Miculescu!

Alexandru Meszar, finanţatorul celor de la UTA a anunţat că Miculescu ar fi primit cu braţele deschise înapoi la Arad. O posibilă revenire s-ar putea realiza sub formă de împrumut, datorită salariului mare al fotbalistului, care ar putea fi suportat de cele două cluburi.

”Muncim şi investim în academie foarte mult în fiecare an. Vrem să avem jucători la prima echipă şi să avem şi vânzări. Pe Miculescu l-am lua împrumut de la FCSB. Asta s-a întâmplat şi cu alţi jucători.

De asta este şi Stahl la noi. Îi sprijinim. Dacă nu reuşesc la cluburile la care s-au transferat, îi primim înapoi. Pe Miculescu l-am primi imediat. Plătim împreună salariul, nu e problemă”,
a declarat Meszar, pentru cei de la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele