Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Reacţia lui Marius Măldărăşanu, după ce a urcat pe loc de play-off. ”Am albit la Sibiu. Am câştigat unele meciuri pe final, dar am şi pierdut”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21502756/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024-1.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea FCU Craiova, în primul meci al etapei a 27-a din Superligă. Sibienii sunt pe loc de play-off.

Marius Măldărăşanu a declarat că a trăit intens ultima perioadă la Hermannstadt, datorită meciurilor dramatice oferite de elevii săi.

”Am albit la Sibiu. Am câştigat unele meciuri pe final, dar am şi pierdut. Au jucat cu încredere, nouă asta ne trebuie. Când jucăm cu încredere putem bate pe oricine. Meritam victoria şi nu sunt subiectiv.

Am avut situaţii multe de a marca şi chiar era păcat. Fonseca trebuie să lucreze la agresivitate, mă bucur mult pentru el. Toţi cei care au intrat au venit cu un plus. Prima repriză a fost foarte bună, ei n-au ajuns aproape deloc la poartă.

Da, n-am avut ocazii, dar am fost peste ei. Ne batem până la ultima etapă, nu înseamnă că dacă am bătut azi suntem în play-off”
, a declarat Măldărăşanu, la final de meci.

Hermannstadt e pe loc de play-off, al şaselea, cu 37 de puncte. FCU Craiova a bifat a cincea înfrângere din acest an şi, cu 30 de puncte, este pe locul 12.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele