Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Revine Steliano Filip în Superliga? A fost surprins în tribune

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21504246/1/filip.jpg

UTA Arad a învins pe teren propru, scor 1-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a 27-a din Superligă.

La meci a asistat şi Steliano Filip (29 de ani). Fundaşul lateral este liber de contract, după ce s-a despărţit la începutul acestui an de formaţia maghiară Mezokovesd.

Mircea Rednic neagă că ar putea colabora la UTA cu fostul său elev de la Dinamo. Tehnicianul a avut o remarcă amuzantă cu privire la prezenţa lui Filip la Arad.

”Nu l-am văzut, ce să caute la Arad? E din Timişoara, normal că vine dacă la Timişoara nu au… iar încep cu jumate de Mall. Dacă ei au Mall, au de toate, dar nu au echipă, nu au stadion şi nu au echipă”, a fost reacţia lui Mircea Rednic.

El a jucat pentru Dinamo între 2012 şi 2017, înainte ca Ionuţ Negoiţă să-l vândă la Hajduk Split. Fostul internaţional nu a rezistat decât un an în Croaţia, revenind în România pentru experienţe la Dunărea Călăraşi şi Viitorul, înainte să ia din nou drumul străinăţii, în Grecia.

  • Filip este cotat de Transfermarkt la suma de 250.000 de euro.
  • Fundaşul lateral are 7 selecţii în naţionala României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele