Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

România U21 ar urma să fie preluată de Daniel Pancu! FRF ar fi ajuns la varianta fostului atacant

România U21 Publicat pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21262293/1/romania-u21-euro-2023.jpg

România U21 nu are selecţioner în acest moment! Tricolorii sub 21 de ani au rămas fără selecţioner după eşecul de la EURO, iar Federaţia Română de Fotbal este pe cale să anunţe numele celui care va prelua poziţia în cauză. Mai multe variante au fost / sunt pe listă, dar se pare că numele este deja cunoscut la nivel intern, anunţul urmând a fi făcut în perioada imediat următoare.

 Daniel Pancu ar fi alegerea FRF-ului, conform GSP, iar luni e posibil să vină şi confirmarea. Cristi Chivu, Nicolae Dică, Ionuţ Badea, Răzvan Rotaru şi Gabriel Manu erau luaţi în calcule, dar, potrivit sursei amintite, conducerea Federaţiei Române de Fotbal s-ar fi oprit chiar în dreptul fostului atacant al Rapidului.

În acest moment, din august 2022, Daniel Pancu este selecţioner al U20, categorie de naţionale care dispută doar meciuri amicale. Fost antrenor la Rapid şi Poli Iaşi, de care s-a despărţit în sezonul 2020/2021, Pancu a aşteptat oferte de a reveni ca ”A1” în SuperLigă, dar, cum acestea nu au venit, a acceptat postul de antrenor-coordonator la grupele de copii şi juniori ale lui FC Voluntari, club la care a activat şi pe finalul carierei de fotbalist profesionist.

A preluat apoi Români U20, iar acum este pe cale să vină la sub 21.

România U21, campanie de EURO ratată

România U21 s-a făcut de râs la EURO U21, după ce a părăsit competiţia încă din faza grupelor, fără să marcheze în cele trei meciuri şi cu doar un punct, obţinut după meciul cu Croaţia.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a vorbit despre prestaţia ”tricolorilor mici” în ultimul meci din grupă, dar şi despre prestaţia României de la acest EURO.

Selecţionerul Emil Săndoi declara că şi-a încheiat contractul cu FRF, după meciul tricolorilor mici cu Croaţia, scor 0-0, ultimul din faza grupelor. Ulterior, s-a confirmat că părţile nu vor continua colaborarea.

"Un joc încins, parcă am avut puţin de suferit. Am pierdut uşor mingea, dar Fane Târnovanu a făcut un meci foarte bun. Este un nivel foarte ridicat, poate nu am fost pregătiţi... jucători accidentaţi, ritm infernal... .

Cred că am fost deficitari la posesie. Ca selecţie, nu-mi reproşez nimic...poate o lipsă de inspiraţie cu Spania... . Eu termin contractul, acum la final, dar nu cred...nu m-am agăţat de contracte. Sunt fairplay, vreau să stau cu fruntea sus, cred că avem probleme, la copii, juniori...”, a spus Săndoi.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele