Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Romelu Lukaku vrea să revină la Inter! Ce mesaj le-a transmis şefilor de pe Giuseppe Meazza

Inter Publicat de Răzvan Cîrceag pe 6 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20665153/1/profimedia-0603991797.jpg

Romelu Lukaku nu se simte perfect la Chelsea şi zvonurile din presa internaţională indică faptul că şi-ar dori o revenire la Inter Milano, în Serie A. 

Atacantul belgian de 21 de ani a sosit vara trecută la Chelsea, de la Inter, dar pare că a arătat o formă mult mai bună în tricoul nerazzurrilor. Londonezii au achitat 112 milioane de euro lui Inter, pentru Lukaku. 

Italienii de la Gazetta dello Sport scriu că atacantul deja discută cu şefii de pe Giuseppe Meazza, cărora le-a transmis clar: „Dacă mă vreţi şi mă reprimiţi, aici sunt”

Totuşi, Inter nu şi-l permite din punct de vedere financiar pentru un transfer definitiv. Varianta care se caută este împrumutul.

În acest sezon, Lukaku a marcat 10 goluri şi a oferit 2 pase decisive în tricoul celor de la Chelsea, în 33 de partide jucate. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele