Ultima oră
Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor Daniel Popa ar putea pleca de la ”U” Cluj! E dorit de o echipă ce atacă titlul sezonul viitor
Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!” Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!”
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!

S-a aflat ce s-a întâmplat în vestiarul Universităţii Cluj! ”Am vorbit cu toată lumea”

U Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21494902/1/csa-steaua-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-28-09-2023.jpg

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

La flash-interviu, Dan Nistor a oferit o declaraţie incredibilă. După ce a spus că echipa sa nu a existat în prima repriză, acesta a transmis că s-a luat la bătaie cu Alexandru Chipciu în vestiar, la pauza meciului.

Alex Chipciu a reacţionat după declraţia oferită şi a spus că totul a fost o glumă. Ulterior, au apărut în presă informaţii din care reieşea că a existat un conflict, declanşat de vorbele dure pe care Ioan Ovidiu Sabău le-a adresat jucătorilor.

Acum, Radu Constantea a încercat să facă lumină. Preşedintele Universităţii Cluj a explicat ce s-a întâmplat, dar insistă că nu există vreo problemă în interiorul lotului.

”Cred c-a fost o glumă, sunt prieteni (n.r. Nistor şi Chipciu). Au fost anumite discuţii, Neluţu Sabău a folosit cuvinte mai dure şi s-or fi văzut ulterior. Am vorbit cu toată lumea, n-a fost nicio problemă.”, a spus Constantea, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele