Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

S-a renunţat la acuzaţiile împotriva lui Mason Greenwood, respectiv tentativă de viol şi agresiune

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21003092/1/mg.png

Poliţia britanică a anunţat joi că procedurile legale împotriva atacantului de la Manchester United, Mason Greenwood, care fusese acuzat de tentativă de viol şi agresiune, au fost abandonate.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, „care a fost arestat şi urmărit penal într-o anchetă deschisă în ianuarie 2021, nu se mai confruntă cu acuzaţii penale”, a declarat poliţia din Greater Manchester într-un comunicat.

Mason Greenwood a fost arestat în ianuarie 2022, după ce a fost acuzat de viol şi agresiune de către o femeie. El a fost apoi arestat din nou de poliţie pentru încălcarea controlului său judiciar. Această nouă arestare a precipitat în cele din urmă trimiterea fotbalistului în instanţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele