Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Sabrina Maneca Voinea a mai cucerit un aur la Cupa Mondială de la Doha. Andrei Muntean a ratat medaliile

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21043012/1/voinea.jpg

Gimnasta Sabrina Maneca Voinea a obţinut medalia de aur şi în finală la sol, iar Andrei Muntean s-a clasat pe locul 5 la paralele, la Cupa Mondială de la Doha.

În finală la sol, gimnasta tricoloră a fost notată cu 13.600, iar pe podium au mai urcat Chiaki Hatakeda (Japonia, 12.900) şi Breanna Scott (Australia, 12.800).

Tot sâmbătă, Voinea a fost notată cu 13.766 la bârnă, pentru medalia de aur, iar vineri, în prima zi a finalelor pe aparate s-a clasat pe locul 5 la sărituri (13.016).

Cupa Mondială de la Doha reprezintă debutul la senioare pentru Sabrina Maneca Voinea, fiica fostei campioane Camelia Voinea.

La masculin, Andrei Muntean s-a clasat pe locul 5 la paralele, cu 14.633, mai bine decât în calificări (14.133, locul 7).

Cupa Mondială de la Doha se află la cea de-a 15 ediţie, fiind înscrişi peste 150 de gimnaşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele