Ultima oră
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”

Sepsi s-a despărţit de Francisco Junior şi l-a împrumuutat pe Niczuly Rajmund la alt club

Sepsi OSK Publicat pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21492513/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-29-04-2023-3.jpg

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, miercurii, că s-a despărţit de mijlocaşul Francisco Junior.

Contractul a fost reziliat de comun acord între cele două părţi. Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani juca din vara anului 2022 la Sfântu Gheorghe.

Pe de altă parte, Sepsi OSK a ajuns la un acord cu CSM Focşani pentru împrumutul jucătorului Niczuly Rajmund. Astfel, portarul în vârstă de 19 ani va evolua până la finalul sezonului la Focşani pentru a avea mai multe şanse să joace.

Laszlo Dioszegi a ieşit în faţă după ce Sepsi a pierdut în faţa FCSB-ului

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Băluţă în minutul 16.

La finalul meciului, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a oferit mai multe declaraţii. Finanţatorul echipei covăsnene a fost dezamăgit de jocul echipei din a doua repriză. El susţine că echipa lui ar mai avea nevoie de un atacant.

”Am jucat timoraţi, ne-a fost teamă de FCSB. Puteam să obţinem un rezultat surprizător, din păcate, nu am reuşit. Nu am mai avut condiţie fizică şi nu a avut cine să bage mingea în poartă. Asta am văzut. Eu aşa am spus, că FCSB o să câştige campionatul. Dar, cum a jucat astăzi, o să aibă de furcă cu Rapidul.

Nu mi-a plăcut deloc repriza a doua. E o luptă aprigă, acum am ieşit din play-off. Mai avem 5 partide, trebuie să jucăm fotbal. Lipseşte Ştefănescu, dar asta e. N-am ce să-i reproşez antrenorului, a făcut tot ce a ţinut de el. Poate schimbările trebuiau făcute mai devreme, dar nu e treaba mea. Aşa am văzut eu, cred că trebuia mai multă prospeţime.

După ultimele meciuri, cred că ne-ar mai trebui un atacant, nu vrea mingea să intre în poartă. Safranko s-a zbătut. Rar am văzut un FCSB jucând foarte lent, ca să nu spun trăgând de timp”, a declarat Dioszegi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele