Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Situaţie extrem de complicată pentru Leo Grozavu. ”Am devenit o candidată clară la retrogradare. Trebuie să ne revenim”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 30 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21541682/1/poli-iasi-fc-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

FC Botoşani a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Oaspeţii au condus cu 1-0, datorită golului marcat de Roman, în minutul 26. Gazdele au revenit şi au obţinut victoria prin Dican ’68 şi Lopez ’75.

Leo Grozavu este foarte îngrijorat de ce se întâmplă la Iaşi şi a declarat la flash-interviuri că echipa sa a devenit o candidată la retrogradare.

”Nu înţeleg ce se întâmplă. Sunt momente în care ne pierdem busola, reperele, iar adversarul a venit peste noi. Botoşaniul şi-a dorit mai mult decât noi.

Astăzi am devenit o candidată clară la retrogradare. Trebuie să ne revenim. Trebuie să fii foarte atent, la orice fază, Se joacă puţin fotbal. Botoşaniul în această primăvară a arătat că poate pune probleme oricărui adversar pe teren propriu.  Niciodată n-am fost într-o zonă liniştită”,
a spus Grozavu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele