Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Sunt obosit, calm şi mulţumit!”. Reacţia lui Pep Guardiola după ce Manchester City a câştigat Champions League

Manchester City Publicat pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21223450/1/profimedia-0782657175.jpg

Antrenorul campioanei Europei Manchester City, Pep Guardiola, a recunoscut că Inter Milano a fost un adversar dificil în finala Ligii Campionilor şi că totul s-a rezumat la detalii.

”În această seară, sunt obosit, calm şi mulţumit, desigur. Este atât de dificil să câştigi acest... trofeu! Împotriva unei echipe atât de bune precum Inter Milano, trebuie să ai răbdare şi să ai noroc. Şi, în cele din urmă, a trebuit să-l ai pe Ederson...

Puteau să egaleze, dar a fost o partidă grea. Avem Liga Campionilor, dar nu am jucat la cel mai bun nivel, nu a fost cel mai bun meci al nostru. Ce urmează? Nu am nici cea mai mică energie să mă gândesc la sezonul următor, este imposibil.

Avem nevoie de o pauză, a trecut mult prea mult timp, dar acum internaţionalii noştri merg la echipa naţională. Este pur şi simplu prea mult!”, a spus Guardiola.

Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla: campionatul Angliei, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Tehnicianul Pep Guardiola a reuşit tripla campionat, Cupă, Liga Campionilor şi la Barcelona în 2009.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele