Ultima oră
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu

”Sunt probleme”. Ioan Ovidiu Sabău, dur după eşecul cu UTA Arad

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21482218/2/fc-universitatea-cluj-afc-uta-arad-superliga-superbet-04-02-2024.jpg

UTA Arad a învins în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Universitatea Cluj, în etapa a 24-a a Superligii.

Antrenorul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat foarte dezamăgit de prestaţia elevilor săi şi a punctat că aceştia evoluează mult sub potenţial.

”Sunt probleme pe care trebuie să le gestionăm, nu e uşor. Anticipam că vor apărea şi astfel de situaţii. Au fost momente bune, acum sunt momente foarte delicate. Este adevărat că în momentul de faţă sunt jucători foarte importanţi care sunt sub nivelul lor, adică joacă foarte modest. Aşteptările sunt mari şi ei au arătat că sunt jucători cu calitate atunci când sunt preocupaţi de jocul lor.

Da, e o situaţie greu de gestionat, dar cu oameni maturi şi înţelepţi vom trece peste. Trebuie să ştim unde vrem să ajungem pentru că nu arătam deloc bine. Echipa asta a arătat bine atunci când am fost o echipă. Echipa nu a stat nici în Alex Chipciu, dar nici în Dan Nistor. Sunt jucători pe care îi apreciez foarte mult, iar atunci când sunt foarte concentraţi sunt nişte lideri şi pot să facă diferenţa.  

În momentul de faţă, mulţi jucători joacă foarte foarte mult sub nivelul lor. Am primit nişte goluri uşoare”
, a spus Sabău.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele