Ultima oră
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager
Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey
”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua ”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua
Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!” 

Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!”

”Suntem într-un moment dificil”. Toni Petrea nu a mai câştigat cu Chindia Târgovişte de cinci meciuri

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21044102/1/petrea.jpg

CS Mioveni – Chindia Târgovişte (2-0), partidă din runda a 29-a a SuperLigii României, s-a disputat azi, de la ora 13:00, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Golurile au fost marcate de Rusu (în minutul 34) şi Lixandru (în minutul 90+1).

Nicolae Dică a declarat că sunt trei puncte foarte importante, care ajută pe Mioveni să acumuleze puncte preţioase, în vederea bătăliei din play-out.

Cei de la Chindia au ajuns la cinci partide fără victorie, iar Toni Petrea s-a declarat dezamăgit de atitudinea elevilor săi.

 

”Un joc pe care trebuie să-l uităm foarte repede, din prisma atitudinii. La meciurile trecut am avut atitudine, acum am suferit din acest punct de vedere. Gazdele au ştiut să-şi urmărească scopul, l-au atins. Au ştiut să profite de o greşeală a noastră, deşi ştiam stilul de joc al Mioveniului.

Probabil că am crezut că suntem învingători înainte de a intra în teren. Noi am intrat mai relaxaţi în repriza a doua. Nu am avut luciditate. La duelurile unu contra unu am suferit. Dacă vom avea această atitutinde pe care am avut-o astăzi, vom avea mari probleme.

Nu am mai câştigat de cinci meciuri, suntem într-un moment dificil”
, răbufnit Petrea, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri