Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Surpriză! Academica Clinceni a fost salvată în ultimul moment de la depunctare. Patronul grupelor de juniori a scos-o din criză

Superliga Publicat pe 14 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20636897/1/poe.jpg

Academica Clinceni a scăpat în ultimul moment de o depunctare, după ce datoriile către Ilie Poenaru, fostul antrenor, şi staff-ul său au fost achitate. 

Oricum ar fi, ilfovenii au în continuare o situaţie foarte complicată şi se zbat să achite restanţele financiare fotbaliştilor. William de Amorim a venit la flash-interviu foarte supărat şi a vorbit despre problemele mari cu banii de la club. 

ProSport notează că datoriile către Poenaru şi staff-ul său au fost plătite de către Cristi Dima, patronul grupelor de juniori de la Academica Clinceni. Peste 20.000 de euro au fost viraţi. 

„Şcoala noastră are un parteneriat cu Academica Clinceni. Da, este adevărat. Am preluat creanţele respective, iar banii din datorie deja i-am virat persoanelor în cauză. Nu mai este nicio datorie către acei oameni.

Noi ne ocupăm doar de academica de fotbal. Am vrut să dăm o mână de ajutor pentru a debloca unele lucruri, cele de care puteam să fim şi noi afectaţi”, a spus Dima.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele