Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Surprize mari în Europa League! Înfrângeri pentru Liverpool şi AS Roma, Brighton s-a impus la Amsterdam, cu Ajax

Europa League Publicat pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21378692/1/liga-europa.png

Surprize mari în Europa League! Înfrângeri pentru Liverpool şi AS Roma, Brighton s-a impus la Amsterdam, cu Ajax

Echipa engleză FC Liverpool a pierdut joi, în deplasare, scor 2-3, în faţa echipei franceze Toulouse, într-un meci din cadrul grupei E a Ligii Europa. Echipa italiană AS Roma a fost învinsă, tot joi seara, la Praga, de Slavia, scor 2-0. Formaţia engleză Brighton a câştigat la Amsterdam, cu Ajax, scor 2-0.

FC Liverpool a venit la Toulouse cu gândul de a-şi asigura calificarea în turul următor, dar gazdele au vrut să facă uitată înfrângerea umilitoare de pe Anfield şi au jucat foarte bine în faţa Cormoranilor. Francezii au condus cu 2-0, apoi Casseres a marcat în propria poartă şi Liverpool s-a apropiat la un gol. Toulouse s-a impus însă cu 3-2 şi este pe locul secund în grupa E, cu 7 puncte. Pe primul loc este Liverpool, cu 9 puncte.

La Praga, Slavia a dispus de AS Roma cu 2-0, după un meci în care elevii lui Mourinho au jucat slab, iar în prima repriză nu au avut nici o ocazie de gol. La Slavia, Andres Dumitrescu a fost rezervă neutilizată. În clasamentul grupei G conduce Slavia Praga, cu 9 puncte, urmată de AS Roma, tot cu 9 puncte, şi de Servette, cu 4 puncte. Sheriff Tiraspol e pe ultimul loc, cu un singur punct.

La Amsterdam, Ajax continuă evoluţiile slabe, pierzând cu 0-2 la viitoarea echipă a lui Mazilu, Brighton. Ansu Fati şi Adingra au marcat golurile victoriei engleze. Formaţia condusă de Roberto de Zerbi conduce în grupa B, cu 7 puncte. Pe locul secund este Olympique Marseille, cu 6 puncte, urmată de AEK Atena, cu 5 puncte, şi Ajax – care are doar două puncte.

Rezultate ale meciurilor disputate joi în cadrul grupelor din Liga Europa:

Grupa B: Ajax Amsterdam – Brighton 0-2 (Ansu Fati 15, Adingra 53);

Grupa E: Toulouse – FC Liverpool 3-2 (Donnum 36, Dallinga 58, Magri 76 / Casseres 74 autogol, Diogo Jota 89);

Grupa E: LASK – Union SG 3-0 (Horvath 25 penalti, Talovierov 45+4, Zulj 77);

Grupa F: Maccabi Haifa – Villarreal 1-2 (Seck 30 / Alex Baena 82, Sorloth 86);

Grupa F: Rennes – Panathinaikos Atena 3-1 (Rieder 9, Salah 65, Blas 70 penalti / Ioannidis 34 penalti);

Grupa G: Slavia Praga – AS Roma 2-0 (Jurecka 50, Masopust 74);

Grupa G: Servette Geneva – Sheriff Tiraspol 2-1 (Rouiller 84, Bedia 90+3 penalti / Severin 12 autogol);

Grupa H: Qarabag – Bayer Leverkusen 0-1 (Boniface 90+4 penalti).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele