Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

TAS neagă că Simona Halep ar fi depus o contestaţie. ”Nu a înregistrat nicio procedură care să o implice”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20902223/1/4h.jpg

A apărut informaţia conform căreia Simona Halep, fostă număr 1 WTA, a depus contestaţie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), după ce săptămâna trecută a fost suspendată provizoriu pentru că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă.

Forul a venit cu un comuunicat şi a explicat că nu a primit nicio sesizare până în acest moment.

"Până astăzi şi din câte ştim, TAS nu a înregistrat nicio procedură care să o implice pe Simona Halep", este mesajul celor de la TAS, conform Pro TV.

Dacă în cele din urmă va face apel la această instanţă, constănţeanca va fi nevoită să meargă la Lausanne, apariţia sa la proces putând reprezenta un avantaj pentru ea.

Simona Halep a fost suspendată săptămâna trecută temporar pentru dopaj, ea fiind depistată pozitiv la Roxadustat, o substanţă interzisă, în urma unui control efectuat la US Open.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele