Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Testat pozitiv, un jucător de la La Rochelle a fost suspendat o lună. El a acceptat ajutor pentru dependenţă

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 21 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21393586/1/rug.jpg

După ce a fost depistat pozitiv la cocaină în seara primei etape din Top 14, pe 20 august, tânărul jucător de linia a treia de La Rochelle, Oscar Jegou, a fost suspendat pentru o lună de către Agenţia Franceză Antidoping (AFLD), informează L'Équipe.

Campionul mondial Under 20, care a fost suspendat provizoriu, şi-a ispăşit sancţiunea şi poate juca din nou.

Deşi pedeapsa obişnuită este de trei luni, pedeapsa a fost redusă deoarece jucătorul, care a invocat o "greşeală de tinereţe", a consultat imediat un medic pentru a urma un program de tratament şi a acceptat să participe la operaţiuni de conştientizare a dependenţei cu Federaţia Franceză de Rugby.

La rândul lor, cei de la Stade Rochelais au decis să nu rezilieze contractul şi să îl susţină pe Oscar Jegou în dorinţa sa de a se trata. Potrivit cotidianului sportiv, jucătorul de linia a treia a acceptat sancţiunea AFLD şi nu va face apel.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele