Ultima oră
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager
Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey
”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua ”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua

Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”

Premier League Publicat pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21582507/1/dragusin.jpg

Radu Drăguşin a bifat şase meciuri consecutive în care a fost rezervă neutilizată în Premier League. Astfel, impresarul fundaşului lui Tottenham, Florin Manea, cere explicaţii clubului londonez în acest sens

Florin Manea a acordat un interviu presei din Italia săptămâna trecută în cadrul căruia a vorbit despre nemulţumirile pe care le are cu privire la situaţia lui Drăguşin.

De asemenea, impresarul a precizat că internaţionalul român ar putea părăsi Tottenham după doar şase luni dacă Ange Postecoglou nu îl va utiliza în sezonul viitor.

În plus, Manea a spus că va merge la Londra pentru a discuta cu oficialii clubului despre viitorul lui Drăguşin.

"Eu aştept. Probabil o să am o discuţie. Nu prea aş vrea să discut acum, mi-am spus punctul de vedere şi l-a preluat toată lumea. Am o întâlnire amicală cu cei de la Tottenham, miercuri, iar după o să ştiu mai multe.

(n.r - Luaţi în calcul să-l transferaţi pe Radu în vară?) Deocamdată, nu. Sincer, nu-mi place să dau bir cu fugiţii şi nu-i place nici lui, dar vreau să înţeleg puţin ce se întâmplă pentru că nu prea am o explicaţie.

(n.r - Radu ce v-a spus?) Radu ce să spună? El se pregăteşte, dă 100% la antrenamente. Face tot ce depinde de el pentru a juca titular.

(n.r - V-a spus în vreun moment că regretă că nu s-a dus la Bayern?) Nu! A fost alegerea lui. Şi-a dorit Anglia. Ştia că o să fie greu, dar mai avem răbdare un pic pentru că promisiunile au fost făcute mai multe pentru campionatul care urmează decât cel de acum. Într-un fel, antrenorul ne-a spus că se va baza mai mult la anul pe el. Acum e în cursul campionatului, acomodare, am înţeles, dar, date fiind consecinţele actuale, trebuie să aflăm şi noi câteva lucruri despre cum gândesc cei de la Tottenham în privinţa lui.

Am semnat pe şase ani şi jumătate. Dacă nu voiam să rămânem, nu semnam atât de lung. Viitorul lui e legat de Tottenham, dar contează şi să fie într-un ambient în care să-i continuăm creşterea, nu să o oprim. El mai are mult de crescut.

(n.r - V-au căutat echipe văzând că Radu nu joacă?) Foarte multe echipe! Din Germania, din Italia, de la echipe de top, să mă întrebe de situaţia lui, dacă ne gândim la un împrumut în vară. Bine, şi din Turcia, dar am refuzat total.

(n.r - Împrumutul ar fi o variantă?) Nu ştiu. Deocamdată, nu. Mizez pe faptul că Radu se va impune, mizez că a venit la mijlocul campionatului, când echipa era deja construită. Au fost şi meciuri grele. Nu vedeţi că de 4-5 meciuri nu câştigă? E normal să primească şi el o şansă", a spus Florin Manea, pentru PRO TV şi Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele