Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Un fost portar vrea să o scoată pe FCU Craiova din colaps. ”Este gratuit. Să mă sune!”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21543893/1/fcu-1948-craiova-fc-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-17-02-2024.jpg

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

FCU Craiova are o singură victorie în ultimele 11 partide disputate, cu Dinamo pe 2 februarie. În această perioadă, oltenii au obţinut un singur punct, pe teren propriu cu Poli Iaşi, şi au ajuns pe locul 8 în play-out, cu 16 puncte, la doar 2 lungimi de ultimul loc, ocupat de FC Botoşani.

Sursele Prima Sport susţin că la finalul meciului pierdut de echipa sa în faţa Oţelului, Adrian Mititelu nu a mai suportat seria negativă a Craiovei şi a intrat peste jucători în vestiar. Patronul grupării din Bănie a ţinut o şedinţă care s-a lăsat cu scandal.

Mircea Bornescu (43 de ani), fost portar şi oficial al oltenilor, a anunţat că e dispus să ajute echipa cu sfaturi, dar nu a vrut să oferi prea multe detalii, însă a punctat că face totul gratuit.

 

Ultimele evoluţii nu sunt deloc încurajatoare pentru cei de la FCU Craiova, în această luptă pentru evitarea retrogradării. Dar vă spun că problemele sunt altele acolo şi nu ţin de jucători, pentru că se vede că aceştia au calitate.

Dacă cei de la Craiova vor să afle ce se întâmplă cu adevărat şi cum vor reuşi să scape de retrogradare, atunci să apeleze la mine. Nu vă spun despre ce este vorba, însă subliniez că sfatul pe care îl ofer este gratuit. Să mă sune cei de la Craiova.

De la FCU Craiova, eu mai ţin legătura cu Robert Săceanu. Suntem prieteni, din perioada în care am evoluat împreună”, a declarat Bornescu, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri