Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Un patron din Superliga va candida la o importantă funcţie publică

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21506296/1/liga-1.jpg

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a vorbit recent despre posiblitatea de a se implica activ în politică. Omul de afaceri a punctat că dacă se va reprofila, atunci nu se va mai putea ocupa de echipa cu care a promovat în prima ligă în anul 2013.

Lucrurile au devenit extrem de serioase. Acesta va candida din partea PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani.

Iftime a fost anunţat ca fiind membru PNL la data de 10 februarie şi se pare ca are o ascensiune rapidă, urmând să preia şi funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Botoşani.

„În cadrul întâlnirii de astăzi ce a avut loc la Sediul Central al Partidului Naţional Liberal din Modrogan, domnul Valeriu Iftime şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani din partea PNL.

Aşa cum am promis în conferinţa de presă şi mai cu seamă respectând deciziile BPN al Partidului Naţional Liberal cu privire la candidatura pentru Consiliul Judeţean, ţin să vă anunţ că mă retrag din funcţia de preşedinte al Filialei PNL Botoşani, urmând ca domnul Iftime care şi-a asumat candidatura pentru CJ să devină preşedinte interimar al Filialei.

Mult succes, Valeriu Iftime, în lupta pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani!”,
a explicat Costel Şoptică, fostul preşedinte PNL Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele