Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

UTA Arad a transferat un fotbalist, dar nu i-a făcut prezentare oficială

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21469976/1/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-22-01-2024-5.jpg

Al treilea transfer al iernii la UTA Arad este unul surprinzător. Mircea Rednic îl are la dispoziţie pe Caua Santos (20 de ani).

Brazilianul a fost transferat de la Schalchen, un club din eşaloanele inferioare ale Austriei. Acesta nu a fost prezentat şi a recurs la un lucru atipic: şi-a postat pe pagina proprie oficializarea acordului cu arădenii.

Sunt fericit să anunţ noua mea provocare şi noua mea casă, UTA Arad”, a scris brazilianul, în cadrul clipului de prezentare pe care l-a postat pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cauã santos (@cauasantoss.11)

 

Mircea Rednic cere transferuri, după eşecul clar cu FCSB

FCSB a câştigat clar pe teren propriu, scor 4-0, cu UTA Arad, în ultimul meci din etapa a 22-a a Superligii. Echipa bucureşteană s-a distanţat la 11 puncte de ocupanta locului secund în clasamentul Superligii.

Mircea Rednic nu s-a declarat impresionat de cei de la FCSB şi a punctat că problema echipei sale e lipsa de soluţii ofensive.

Tehnicianul a declarat că are nevoie de transferuri, pentru a nu se repeta situaţia de luni seara.

”Am început bine, am avut o bară. Ei au avut un corner. Avem probleme la fazele fixe. Repriza a doua am controlat meciul. Apoi a fost un penalty. Habar n-am dacă a fost sau nu a fost. S-a dat uşor. Am început bine şi am luat gol.

Ei au jucători cu calitate. În vestiar e normal că am fost supărat. E vorba de respect. Azi, Steaua (n.r. FCSB) nu a făcut un meci bun care să mă impresioneze. Au profitat de greşeli. Golul patru a fost o fază frumoasă. V-am zis că nu m-au impresionat, dar au un lot bun. S-a format un grup. Au arătat ca o echipă.

E clar că noi nu ne batem cu ei. Trebuia mai multă răutate, azi n-am avut. Am nevoie de jucători. Facem liste, dar nu se înaintează. Nu ştiu de ce. Noi suferim în atac şi n-am adus niciun jucător”
, a explicat Rednic.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele