Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

UTA vrea să aducă un campion de la Farul! Mircea Rednic l-a contactat personal

Superliga Publicat pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21467796/1/gloria-buzau-uta-arad-baraj-superliga-superbet-28-05-2023.jpg

UTA Arad pregăteşte un nou transfer în această perioadă de mercato de iarnă.

Este vorba despre Vlad Morar, campion al României cu Farul Constanţa în ediţia precedentă. Mircea Rednic a declarat că l-a contactat personal pe atacant şi că doreşte să îl transfere.

Fostul decar al constănţenilor evoluează în prezent pentru Niki Volos, echipă care se află pe locul 4 în liga a 2-a din Grecia. Vlad Morar nu a reuşit să se impună în primul 11 al grecilor şi a jucat până acum 9 meciuri în care nu a marcat niciun gol.

Cu toate acestea, Mircea Rednic a recunoscut că are încredere în el şi că vrea să îl aducă la UTA.

”Vlăduţ Morar e un jucător cu care am lucrat, e talentat, cu mine a jucat şi a făcut-o foarte bine la Petrolul, unde era o echipă tânără şi în formare. Dacă va accepta condiţii de performanţă eu voi insista să semneze. E un jucător cu calităţi, pe care îl compar cu Budescu.

Singurul lucru care îi lipseşte e ambiţia dar acum ţinând cont că s-a însurat, are şi un copil, responsabilităţile sunt mult mai mari cred că şi el îşi dă seama că e o şansă contractul pe care i l-am oferit", a declarat tehnicianul formaţiei arădene la conferinţa de dinaintea meciului cu FCSB.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele