Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Vasile Miriuţă nu este convins că Real Madrid va trece de Leipzig: "Nu are cu cine să atace!" | VIDEO EXCLUSIV

Champions League Publicat pe 6 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21515557/1/captura-ecran-699.png

Real Madrid primeşte vizita lui RB Leipzig, astăzi, de la 22:00, în manşa retur a optimilor UEFA Champions League. Partida este transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

În tur, madrilenii s-au impus cu 1-0 prin reuşita de senzaţie a lui Brahim Diaz.

În direct la Prima Sport, Vasile Miriuţă a declarat că este sceptic înaintea duelului din această seară din capitala Spaniei. Fostul antrenor este de părere că Real Madrid nu va avea o misiune deloc uşoară în faţa lui Lepizig. Acest a mai adăugat că formaţia lui Ancelotti nu are jucători care să atace.

"Ne-am dori şi noi câte o surpriză. La City e clară treaba. La Real, în schimb, am o îndoială, pentru că am văzut şi echipa lor de start. Vincius vârf, 4-4-1-1, exact ce discutam. Lepizig nu are nimic de pierdut, vor ataca şi astăzi, la fel ca în meciul tur şi vor marca. Nu ştiu dacă le va fi de ajuns doar să marcheze la Madrid. Pentru că Realul are o ocazie şi dă două goluri.

Eu sper ca Leipzig să producă o surpriză, cu toate că sunt şanse mici. Dar am văzut primul 11 al lui Real şi nu văd cine ar ataca acolo." , a spuis Vasile Miriuţă, în exclusivitate pentru Prima Sport.

Pe Prima Sport 2 are loc partida dintre Manchester City şi Copenhaga. "Cetăţenii" sunt ca şi calificaţi în sferturile UCL, după ce au câştigat în tur cu 3-1.

Până acum, Bayern Munchen şi PSG sunt echipele care au trecut de optimile competiţiei. "Bavarezii" au întors scorul de la Roma, cu Lazio, şi au câştigat pe teren propriu, scor 3-0. Parizienii au câştigat şi manşa tur datorită dublei lui Kylian Mbappe, care a ajuns la 6 goluri înscris în acest sezon de UEFA Champions League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri